Slibning af Skær

Der findes mange steder i DK der tilbyder slibning af skær, men min personlige erfaring er, at man skal finde et sted der tilbyder kvalitets slibning af skærene. Der er ikke mange ting der er mere ærgerligt, end at stå med en halvt klippet hest og en klipper der strejker pga. dårlig kvalitet af materiellet eller dårligt slebne skær.

En god slibning giver et flottere klip, færre striber og ‘halve hår’, samt giver klippeskærene en meget længere levetid.  Det kan altså betale sig at lede efter de gode steder.

Jeg kan personligt varmt anbefale

Enghavens Sliberi 

Lov Enghavevej 17 B

4700 Næstved

Tlf   30 24 46 01

Mail   info@enghavenssliberi.dk

Rikke gør et super fint og samvittighedsfuldt stykke arbejde med slibning og skærene er skarpe efter slibning.

Man kan aflevere skærene personligt i Lov ved Mogenstrup, eller sende dem med posten. Enghavens sliberi leverer en fantastisk service og gør altid sit bedste for at levere hurtigst muligt. Man skal dog regne med at i klippesæsonen er der pres på, så vær i god tid med klippeskærene så hun får en chance for at kunne følge med.

Ved akut behov kan man møde op med skær efter aftale, for en merpris på kun 50,-.

Har man en maskine der har brug for reparation klarer hun også det, ligesom hun forhandler Aesculap, Hauptner og øvrige kvalitetsmaskiner, hvis man har brug for en ny maskine. Ligger maskinerne ikke på lager, kan de hentes hjem.

Derudover har Enghavens Sliberi også en fysisk butik med krystalsten og smykker, samt forskellige behandlingstilbud til din hest.

Jeg kan anbefale et besøg i butikken.